Σελίδες

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

"πήρε Το ντέρμπι Η Αναγέννηση Θέρμου"


Την ήττα με σκορ 4-2, γνώρισε το απόγευμα της Κυριακής στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου ο Αλικυρναϊκός Αγίου Θωμά, που υποδέχθηκε για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β κατηγορίας την Αναγέννηση Θέρμου.
Προβάδισμα στο 40΄ για τους φιλοξενούμενους με τον Οικονόμου, η απάντηση για τους γηπεδούχους θα έρθει με την συμπλήρωση του 45΄ με τον αρχηγό της ομάδα Τριφιάτη Γ.
Την ολική ανατροπή του σκορ θα έχουμε στο 59΄ για τον Αλικυρναϊκό με σκόρερ και πάλι τον Γιώργο Τριφιάτη, η απάντηση δεν θα αργήσει να έρθει από τους φιλοξενούμενους που στο 63΄με τον Μπούρδο θα φέρουν το παιχνίδι και πάλι στα ίσια.
«Άσσο από το μανίκι» θα τραβήξει ο τεχνικός της Αναγέννησης Τάκης Τσιάκαλος με την αλλαγή στην επίθεση και την χρησιμοποίηση του Γεωργίου, που με δυο πανομοιότυπα τέρματα στο 73΄ και το 92΄ θα δώσει την μεγάλη νίκη στην ομάδα του.
Πολύ όμορφη ατμόσφαιρα για ακόμα ένα παιχνίδι από τους φανατικούς της ομάδας του Αλικυρναϊκού κατά την είσοδο των δυο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο με καπνογόνα και βεγγαλικά.
Από τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου παρακολούθησε τον αγώνα ο τεχνικός της ομάδα του Αγίου Θωμά Σταμάτης Σαρρής λόγω τιμωρίας.
Το φιλμ του αγώνα: 
40΄γκοολ για το Θέρμο, σέντρα από αριστερά, σουτ του Οικονόμου και 0-1.
45΄γκοολ για τον Αλικυρναϊκό, σέντρα από αριστερά του Βασιλείου, σουτ του Τριφιάτη Γ στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Φωτόπουλου, το ριμπάουντ από τον ίδιο παίκτη που με δεύτερο σουτ θα κάνει το 1-1.
50΄γκολ για την Αναγέννηση με τον Μαραγιάννη Β, με τον δεύτερο βοηθό της αναμέτρησης, να υποδεικνύει σε θέση οφσάιντ τον παίκτη του Θέρμου.
55΄ατομικη ενεργεία του Μαραγιάννη Γ, με την μπάλα να περναει άουτ.
56΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσαλαφούτα, με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ ο Φωτόπουλος.
59΄ γκοολ για τον Αλικυρναϊκό, σουτ του Τριφιάτη Γ, ασταθής απόκρουση του Φωτόπουλου, κάτοχος της μπάλας ξανά ο Τριφιάτης Γ που θα πλασάρει και θα κάνει το 2-1.
63΄ γκοολ για το Θέρμο, όμορφος συνδυασμός Ζαμπαντιώτη και Μπούρδου, σουτ του τελευταίου και 2-2.
70΄διπλή χαμένη ευκαιρία για την Αναγέννηση, σε σουτ του Μπούρδου και του Ζαμπαντιώτη.
73΄ γκοολ για το Θέρμο, σουτ από πλαγία δεξιά του Γεωργίου, στην αριστερή πλευρά των διχτύων του Χολέβα και 2-3.
90+2΄ γκοολ για το Θέρμο, αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους, ακόμα ένα σουτ από δεξιά του Γεωργίου που με τον ίδιο τρόπο όπως και στο τρίτο τέρμα, θα κάνει το 2-4 και θα κλείδωση το σπουδαίο τρίποντο για την ομάδα του.
Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Μπεσίνης, Γαλανόπουλος και Ξύστρας Θ.
ΑΛΙΚΥΡΝΑΙΚΟΣ: Χολέβας, Τσαλαφούτας, Μαρκουτσάς, Ζέρβας, Μπούζας (84΄Δενδρινός), Κάκκος, Βασιλείου, Μπαλαμπάνης (70΄Σκαρλάτος), Τριφιάτης Γ, Κέσκος (46΄Τριφιάτης Σ), Παπαδόπουλος.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Φωτόπουλος, Μπίστας, Μαραγιάννης Γ, Ξανθόπουλος, Πολύζος, Παπαθανάσης, Οικονόμου, Κούκος (93΄ Καλιακμάνης Δ), Μπούρδος, Μαραγιάννης Β (61΄Γεωργίου), Ζαμπαντιώτης (74΄Καλιακμάνης Δ).
Μιχάλης Δημητρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου